Dvacítka

Úvodní stránka Fóra Běh Dvacítka

• Toto téma obsahuje celkem 2 odpovědi. Do diskuze (1 diskutující) se naposledy zapojil uživatel Jacob a poslední změna proběhla před 6 roky a 2 měsíci.
Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (celkem z 3)
  • Autor
    Jacob
    Správce

Tak můj první pokus půlmaratonu. Sice nebyl přesný, ale těch dvacet padlo.
      Na oběd u tchýně segedín s knedlama, který sice miluju, ale fitness strava jak víno 🙂
      Kolem 16.h jsme vyrazili s Evčou (ona na kole) směr Střítěž a nějakou točnou vrchem pak zpět. Guláš jsem cítil asi do 8 kilometru, pak už ok. Vzhledem k tomu, že jsme si cestu prodloužili, tak po hlavní cestu ve Střítěži to bylo 10,6km. A sakra težkých deset, páč nebyly úplně optimal podmínky a v podstatě to byl furt stoupák. Tak jsem se rozhodl, že to hodíme po stejné (v podstatě jen ta asfaltka) cestě zpět. No cesta dolů žádný med, ten mírný náklon z kopce dával akorát větší záhul lýtkám a horní straně stehen při brždění, navíc začal brutal protivítr. Mezičasy 11 km za 59:40, 15 km za 1:22.
      Na 14.km na mě zaútočil německý ovčák, tak 40-50 kilo. Páreček bubáků ho asi venčili, bez náustku, a vubec sevkněmu neměli. Rozběhl se proti mě s tlapama a ňafnul, já překvapený se jen natočil a zuby cvakly do prázdna a trošku přes šustku. Následovala otočka a druhý nájezd. To jsem se vyhnul a zakřičel na tu romku, ať si ho drží. Teprve pak začali na psa volat. Asi ok, kdyby mě chtěl kousnout, tak by se mu to povedlo. No pokračovačka… 18km krize jak brno a jediný kilák co šel těsně nad 6 min. Odcházely stehna, nešlo zvedat nohy. No a nějak silou vůle jsem tu dvacku doběhl v konečném čase 1:51, víc by mi hlavně hlava nedala. Záznam máš na whatsappu, pak to prdnu sem, až budu na pc.

Jacob
      Správce

dvacítka

• Odpověď byla upravena před 6 roky a 2 měsíci uživatelem Jacob.
        Jacob
        Správce

Jinak po doběhnutí jsem dostal při strečinku neskutečnou křeč do levého lýtka, a ač se snažím masírovat a cvičit co to jde, tak i čtvrtý den poté to neskutečně cítím.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (celkem z 3)
        • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.