Desítka

Úvodní stránka Fóra Běh Desítka

• Toto téma obsahuje celkem 3 odpovědi. Do diskuze (2 diskutující) se naposledy zapojil uživatel Jacob a poslední změna proběhla před 6 roky a 3 měsíci.
Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1. až 4. (celkem z 4)
  • Autor
    BYKOSLAV
    Moderátor

Dneska jsem se probudil do kocovinového rána. Po dvoutýdenní alkoholové očistě mi po včerješím sázení brambor takzvaný pětiškopek neudělal vůbec dobře a dnešní ráno začalo „řigoletem“ do hajzlu a neskutečnou bolestí hlavy. I přesto jsem se rozhodl dát si na večer po nakupovaní v kaufu desítku na Frýdecké. Nedopadlo to vůbec špatně,ikdyž jsem první dva kilometry vcelku napálil a měl velké problémy udržet soustředění a hlavně tempo. No každopádně s časem 44:48 je to víc než bych mohl chtít. Foto pro inspiraci 🙂
      desítka

• Téma bylo upraveno před 6 roky a 3 měsíci uživatelem Jacob.
      Jacob
      Správce

Kurde to je dlouhý obrázek….
        ale jinak krásný čas, lepší než jsem měl na Fortuně před 2 lety.
        Ale je fakt, že tohle je jen rovinka dokolečka, tedy skoro ideální podmínky.

Edit:
        Tak už jsem ti to editnul….
        musel jsem upravit pár tagů… je to miniatura, po kliknutí na foto, se ti otevře maximalizovaná verze v novém panelu, kterou si můžeš lupou přiblížit.

• Odpověď byla upravena před 6 roky a 3 měsíci uživatelem Jacob.
        BYKOSLAV
        Moderátor

Jj to je úplně něco jiného. Tohle určitě na Fortuně nezopakuju 😀 musíš zkusit 😉

Jacob
          Správce

Jednou jsem to zkoušel, když jsem byl s Kájou, ona jezdila na bruslích a já běhal. Ale asi jen 5 kiláků… a časy byly kolem čtyř minut…
            Tu desítku bych mohl taky vyzkoušet a můžeme to porovnat.
            Ale asi masakr, ta monotónost ne?

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1. až 4. (celkem z 4)
          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.